снимка pixabayСмолян също влезе в червената зона. От полунощ там вече

...
снимка pixabayСмолян също влезе в червената зона. От полунощ там вече
Коментари Харесай

Смолян влезе в червената зона

снимка pixabay

Смолян също влезе в алената зона. От среднощ там към този момент са в действие нови, по-строги ограничения и ограничавания за хората. Който може да работи отдалечено, се остава у дома. Където това не е допустимо, хората би трябвало да съблюдават отдалеченост от метър и половина, съобщи . 

Носенето на маски на закрито е наложително. След 24 часа се не разрешава работата на нощни заведения и всички нощни заведения. Дистанция от облегалките на столовете на две прилежащи маси и не повече от шестима души на маса е условието, което би трябвало да съблюдават заведенията за публично хранене.

Забранява се провеждането на всевъзможни всеобщи мероприятия на закрито и намерено, затварят се пенсионерските клубове и клубовете за хора с увреждания, неразрешени са плановите интервенции.

Новите ограничения бяха подхванати, откакто в Смолянско за последните седмици беше регистриран растеж на броят на заболелите от 125 на 100 хиляди души и региона попадна в по този начин наречената " алена зона ". Новите ограничения се вкарват за период от три седмици.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР